NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

JALKAHOIDOT

KOKONAISVALTAISET JALKAHOIDOT           PIENTÄ HEMMOTTELUA


1. Kokonaisvaltaista jalkojen hoitoa


Valitse tämä, kun et tiedä minkä kasvohoidon tarvitset

KLASSINEN JALKAHOITO

Jalkojen säännöllinen hoitaminen on erittäin tärkeää paitsi terveyssyistä myös siksi että tarvitsemme aika ajoin pientä hemmottelua. Klassiseen jalkahoitoon sisältyy yleensä jalka-analyysi, jalkakylpy, kynsien lyhennys ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto sekä lyhyt virkistävä hieronta. Hoidon kesto 60 min.
69,00

Vinkki! Yhdistä klassiseen jalkahoitoon valitsemasi kasvohoito ja nauti enemmän!
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Perusteellinen jalkahoito Tampere

PERUSTEELLINEN JALKAHOITO

Perusteellinen jalkahoito on suunniteltu vaativampaa hoitoa tarvitseville jaloille. Jos edellisestä hoidostasi on kulunut pitkä aika tai et ole aikaisemmin käynyt jalkahoidossa, suosittelemme valitsemaan perusteellisen jalkahoidon. Valitse tämä myös jos kyntesi ovat paksuuntuneet ja kaipaavat ohennusta. Jos olet epävarma, henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikean hoidon ajanvarauksen yhteydessä. Perusteelliseen jalkahoitoon sisältyy tyypillisesti: jalka-analyysi, pehmennys/jalkakylpy, kynsien lyhennys ja ohennus, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto sekä virkistävä hieronta. Hoidon kesto 90 min.
85,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

SPA-JALKAHOITO

Spa jalkahoito on suosittu lahjaidea jolla annat ystävällesi ripauksen eksotiikkaa. Hoitoon sisätyy virkistävä kuorinta, rentouttava hieronta ja naamio, kynsinauhojen hoito, kynsien muotoilu. Voit yhdistää hoidon myös toiseen palveluun ja koota mieleisesi hemmottelupaketin. Hoidon kesto 60 min.
62,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Tiesitkö, että meillä voit nauttia jalkahoidosta myös yhden tai kahden ystäväsi kanssa samanaikaisesti? Varaa yhteinen jalkahoitohetki tai tutustu spa-paketteihimme.Täydelline spa jalkahoito Tampere

TÄYDELLINEN SPA-JALKAHOITO

Hellivä, hoitava, tasapainoittava ja uudistava jalkahoito. Tämä pitkä ja nautinnollinen jalkahoito takaa unohtumattoman spa-kokemuksen. Hoito aloitetaan rauhoittavalla jalkakylvyllä. Tämän jälkeen nautit virkistävästä ja elvyttävästä mineraalikuorinnasta, joka vilkastuttaa nestekiertoa säärissä ja jalkaterissä. Kuorinnan jälkeen ihosi saa elinvoimaa erittäin ravinnerikkaasta naamiosta. Naamion vaikuttaessa käsitellään kovettumat ja muotoillaan kynnet. Tämän jälkeen on pitkän ja rentouttavan hieronnan aika joka tarjoillaan kehoa hellivän yrttiteen kera. Hoito viimeistellään kosteuttavalla voiteella. Hoidon kokonaiskesto 90 min.
95,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

2. Pientä hemmottelua


Puolihoito jaloille, pedikyyri

PUOLIHOITO JALOILLE

Puolihoito jaloille tarkoittaa pientä hemmotteluhetkeä. Puolihoidon sisältö suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Puolihoitoon voi sisältyä esim. jalkakylpy kuorinta ja jalkahieronta. Tai kynsien muotoilu ja lakkaus. Kokonaisuus räätälöidään sinun toiveidesi mukaan. Hoidon kesto 30 min.
40,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

MINI SPA

Täydellinen miniloma kiireiseen viikkoon tai hemmottelulahjaksi ystävälle. 
Mini facial:  Nopea kasvojen kirkastaja. Hellävarainen kuorinta, kosteuttava naamio ja kosteutus.
4 pientä hemmottelua: 
Käsihieronta, joka rentouttaa koko kehon.
Käsinaamio tekee ihosta pehmeän ja hoidetun.
Säärten kuorinta kaunistaa ja tasoittaa väriä.
Säärten kuumakivihieronta rentouttaa ja huoltaa lihaksia. Kesto 60min. Voidaan toteuttaa myös kahdelle samanaikaisesti.
95,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

5 pisteen spa party ryhmille Tampere

5 PISTEEN SPA-PARTY

Yllätä sinulle tärkeä ihminen ja lähde nauttimaan spa-partysta yhdessä ystävien kanssa! 5 pisteen spa-party tuo pientä luxusta ja on omiaan esimerkiksi polttareihinja tykypäivään. Mistä siis on kyse? SPA menu on koottu ihanista mini hemmotteluista, joista jokainen voi koota mieleisensä spa elämyksen! SPA menun jokainen palvelu on pisteytetty, ja kokonaisuuden hinta koostuu pisteiden mukaan. Ryhmän minimikoko 4 hlö, vähintään 4p/hlö.
>KYSY LISÄÄ   >KATSO SPA-MENU
LAHJAKORTIT

Voit ostaa lahjakortit kätevästi verkkokaupastamme jolloin voit tulostaa lahjakortit heti itse tai valita toimituksen postilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös ostaa lahjakortin suoraan hoitolastamme. Voit valita lahjakortille mieleisesi palvelut tai ostaa avoimen lahjakortin jolloin lahjansaaja voi valita palvelun itse.
>TULOSTETTAVAT LAHJAKORTIT  

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää. Maksuton pysäköinti hoitolan edessä ja tien toisella puolella. 

facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!
MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.

FB IG twitternicestyle android sovellusnicestyle apple sovellus

Tietosuojaseloste

JOIN THE INNER CIRCLE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE CITYSPA | KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy