NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

MEIKKAUS

HENKILÖKOHTAINEN MEIKKAUS           RYHMÄT


1. Henkilökohtaiset meikkauspalvelut


meikkauspalvelut Tampereella

MEIKKAUSPALVELUT

Huolellisesti tehty meikki viimeistelee kokonaisuuden ja tuo esille kasvojesi parhaat puolet. Voit olla varma että olet kauneimmillasi tärkeänä päivänä. Huomaathan, että meikkiin on hyvä varata mukaan varsinainen menovaate tai kuva siitä. Pukeudu mieluiten suurella pääntiellä tai napituksella vraustettuun puseroon, jotta se on helppo riisua meikkiä vahingoittamatta.  
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Juhlameikki Tampere

NÄIN VALITSET MEIKIN

Päivämeikki sisältää kevyen pohjan, nopean luonnollisen silmämeikin ja huulimeikin.
Juhlameikki on nimensä mukaisesti juhlavampi ja näyttävämpi, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. 
Koemeikki on tärkeä silloin, kun haluat että meikkisi suunnitellaan etukäteen.
Häämeikki suunnitellaan usein etukäteen koemeikissä ja aikaa varataan enemmän. Voit kuitenkin tulla häämeikkiin myös ilman koemeikkiä. 
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

KOEMEIKKI

Kun haluat suunnitella juhlapäivän meikkisi etukäteen, varaa aika koemeikkiin. Koemeikissä tehdään täysi meikki ja meikkaussuunnitelma, jotta suunnitteluun ei mene aikaa tärkeänä päivänäsi ja voit rentoutua. Varaa koemeikkiin tullessasi mukaan tuleva juhlapuku tai kuva siitä, jotta meikkisi istuu mahdollisimman hyvin asusi tyyliin ja värimaailmaan juhlapäivänä.    
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Henkilökohtainen meikkausopastus, meikkikurssi, Tampere

MEIKKAUSOPASTUS

Meikkausopastus antaa itsevarmuutta. Opit luomaan juuri sinulle sopivan meikin, jonka muuntaminen eri tilaisuuksien ja tilanteiden mukaan ei tuota sinulle ongelmia. Voit halutessasi tehdä toisen puolen meikistä itse oppiaksesi mm. luomivärien käytön. 
- Ihonhoidon ABC
- Pohjustustuotteen valinta ja käyttö
- Ihon virheiden peittäminen
- Varjostukset
- Valovärien käyttö  
- Kulmien meikkaaminen
- Luomivärin ja poskipunan levitys
- Värien käyttö ja yhdistäminen
- Kevyt päivämeikki ja sen muuntaminen iltameikiksi.
85,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

2. Ryhmäpalvelut


MEIKKIBILEET

Ystävät + Huvi + Hyöty
Kerää ystäväsi koolle ja aloittakaa ihana ilta kauneuden merkeissä. Meikkibileissä jokaiselle tehdään asuun sopiva pikameikki, jossa keskitytään esimerkiksi silmien tai huulten korostamiseen. Voit tulla meikkibileisiin myös meikattuna, sillä pikameikki onnistuu myös kevyen meikin päälle. Pikameikin aikana voit esittää meikkaamiseen liittyviä kysymyksiä ja saada vinkkejä omaan meikkiin kotona. Jos haluat kokonaisvaltaisemman meikin, varaa aika juhlameikkiin. Vähintään 4 hengen ryhmille.
>TARJOUSPYYNTÖ  

5 pisteen spa party ryhmille Tampere

5 PISTEEN SPA-PARTY

Yllätä sinulle tärkeä ihminen ja lähde nauttimaan spa-partysta yhdessä ystävien kanssa! 5 pisteen spa-party tuo pientä luxusta ja on omiaan esimerkiksi polttareihinja tykypäivään. Mistä siis on kyse? SPA menu on koottu ihanista mini hemmotteluista, joista jokainen voi koota mieleisensä spa elämyksen! SPA menun jokainen palvelu on pisteytetty, ja kokonaisuuden hinta koostuu pisteiden mukaan. Ryhmän minimikoko 4 hlö, vähintään 4p/hlö.
>KYSY LISÄÄ   >KATSO SPA-MENU
LAHJAKORTIT

Voit ostaa lahjakortit kätevästi verkkokaupastamme jolloin voit tulostaa lahjakortit heti itse tai valita toimituksen postilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös ostaa lahjakortin suoraan hoitolastamme. Voit valita lahjakortille mieleisesi palvelut tai ostaa avoimen lahjakortin jolloin lahjansaaja voi valita palvelun itse.
>TULOSTETTAVAT LAHJAKORTIT  

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää. Maksuton pysäköinti hoitolan edessä ja tien toisella puolella. 

facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!
MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

JOIN THE INNER CIRCLE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE CITYSPA | KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy