NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

NICESTYLE OY TIETOSUOJASELOSTE


JOHDANTO

Tässä tietosuojaselosteessa määritellään tavat, joilla Nicestyle kerää, käsittelee, käyttää, suojaa ja siirtää henkilötietojasi. Nicestyle & Tampereen Suolahuone on city spa, joka tarjoaa palveluita kuten kosmetologipalveluita, rentouttavia hierontoja, stailauspalveluita, meikkausta, ripsienpidennyksiä ja suolahoitoa.

Yrityksen tietosuojavastaava on Tiia Ruohola. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan/tietojen omistajaan lähettämällä viestin sähköpostitse osoitteeseen nicestyle@nicestyle.fi tai kirjeitse osoitteeseen Nicestyle Oy, Koivistontie 10, 33820 Tampere.

KERÄTTÄVÄT JA KÄSITELTÄVÄT TIEDOT

Keräämämme henkilötiedot sisältävät:
Nimi
Kotiosoite
Sähköpostiosoite
Syntymäaika
Puhelinnumero
Terveystiedot

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUKSET JA PERUSTE

Nicestyle Oy suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti, emmekä koskaan myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Henkilötietojasi jaetaan ja suoramarkkinointia suoritetaan vain nimenomaisen suostumuksesi nojalla, jonka voit perua milloin tahansa. Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme tuotteitamme, palveluitamme ja hoitojamme sekä täyttääksemme kaupalliset ja oikeudelliset velvoitteemme. Emme koskaan kerää sinusta henkilötietoja, joita emme tarvitse tai säilytä tietoja pidempään kuin on tarpeen tässä selosteessa määriteltyjen tarkoitusten johdosta. Pyytäessämme sinulta arkaluonteisia henkilötietoja (esim. terveydentilaasi liittyviä tietoja), syy pyynnölle ilmoitetaan selkeästi yhdessä käsittelyn tarkoitusten kanssa. Nimenomainen ja allekirjoitettu suostumuksesi on aina edellytys suorittamallemme terveystietojesi keräämiselle ja käsittelemiselle.

KUKA KÄSITTELEE TIETOJANI?

Nicestyle Oy, Koivistontie 10, 33820 Tampere, toimii rekisterinpitäjänä ja käsittelee henkilötietojasi tässä tietosuojaselosteessa asetetuissa tarkoituksissa. Phorest (Anglesea Mills, 9 Anglesea Row, Smithfield, Dublin 7, D07 W5NE, Irlanti) käsittelee henkilötietoja yrityksen Nicestyle Oy puolesta sekä toimii henkilötietojen käsittelijänä. Phorestilla on pääsy henkilötietoihin ainoastaan mikäli Nicestyle Oy tarvitsee asiakastukea tai vianetsintää. Lisäksi Phorestin tulee käsitellä henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen sekä soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti.

HENKILÖTIETOJASI KÄSITELLÄÄN:

- Niiden henkilötietojen keräämiseksi (nimi, osoite, sähköposti, yhteysnumero, syntymäaika), jotka vaaditaan sopimukseen sitoutumiseen palvelun tai tuotteen myymiseksi.
- Viestinnän välittämiseksi sinulle, sisältäen ajanvarausten vahvistukset ja niitä koskevat muistutukset sekä varauksesi muuttamista tai peruuttamista koskevat pyynnöt.
- Terveydellisten tietojen keräämiseksi, jotta palvelut voidaan suorittaa asianmukaisesti sekä niiden tuotteiden ja palveluiden alueiden korostamiseksi, jotka voivat mahdollisesti aiheuttaa asiakkaille terveydellisiä ongelmia.
- Turvallisen palvelun turvaamiseksi sekä alan standardien mukaisten neuvojen tarjoamiseksi.
- Relevanttien tarjousten, mainosten ja tietojen valitsemiseksi sinulle.
- Asiakasmäärämme arvioimiseksi.
- Lain vaatimien tai oikeudelliseen prosessiin reagoimiseen tarvittavien henkilötietojen säilyttämiseksi.
- Vakuutustarkoituksissa säilyttämiseksi.
- Asiakasrekisterien säilyttämiseksi.

OIKEUTESI TIETOJEN KOHTEENA

Mikäli henkilötietojasi on yrityksen Nicestyle Oy hallussa, sinulla on tiettyjä niihin liittyviä oikeuksia. Kun olet antanut meille suostumuksesi yhteydenottoihimme osana markkinointipalveluitamme, voit muuttaa suostumustasi tai peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa käyttämällä kaiken suoramarkkinointimme yhteydessä tarjottavaa tilauksen peruuttamismahdollisuutta tai ottamalla yhteyttä Nicestyle Oy tietosuojavastaavaan.

SINULLA ON MYÖS OIKEUS:

- Ennen tietojen keräämistä saada tieto siitä, kuinka henkilötietojasi käsitellään
- Saada pääsy henkilötietoihisi sekä tietojen keräämisen jälkeen tieto siitä, miten tietojasi käytetään.
- Vaatia henkilötietojesi korjaamista, mikäli ne ovat virheellisiä, epätäydellisiä, epätarkkoja tai vanhentuneita.
- Vaatia henkilötietojesi poistamista, kun käsittelyn jatkamiselle ei ole pakottavaa syytä.
- Vaatia käsittelyn rajoittamista, henkilötietojesi käsittelyn estämiseksi
- Saada henkilötietosi siirrettyä, kopioitua tai siirrettyä yritykselle Nicestyle Oy toiselle organisaatiolle helposti luettavassa muodossa.
- Vastustaa suoramarkkinointia

KERÄTTYJEN HENKILÖTIETOJEN ERITYISKATEGORIAT

Monissa suostumuslomakkeissamme kysytään terveyskysymyksiä, jotta voimme korostaa hoitoja, joilla voi mahdollisesti olla haitallisia vaikutuksia terveydellesi johtuen ottamastasi lääkityksestä tai terveydentilastasi. Nicestyle Oy pyytää aina suostumustasi ennen tällaisten tietojen keräämistä ja käsittelemistä. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, ottaen kuitenkin huomioon oikeudelliset, vakuutusliitännäiset sekä sopimusvelvoitteista johtuvat rajoitukset (katso lisää kohdasta "oikeutesi tietojen kohteena"). Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää ja käytämme tällaisia tietoja ainoastaan sen määrittämiseen, onko tietty hoito sinulle sopiva.

KERÄÄMISMENETTELY

Henkilötietojasi kerätään antaessasi niitä meille Phorest -ohjelman, verkkosivujemme tai sosiaalisen median kautta, puhelimitse, sähköpostitse, kirjallisesti, Nicestyle Oy:n liikkeessä tai millä tahansa muulla tavalla. Tiedot säilytetään käyttämällä Phorest -ohjelmistoalustaa. Osittain käytetään myös paperisia rekistereitä. Nicestyle Oy antaa sinulle pääsyn tiliäsi ja varauksiasi koskeviin tietoihin Phorest -ohjelman kautta sanottujen tietojen katselu- ja päivittämistarkoituksessa.

LASTEN YKSITYISYYS

Nicestyle Oy noudattaa Suomessa vahvistetua alaikärajaa lasten henkilötietojen keräämisessä, eikä kerää sen alittavien lasten henkilötietoja ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta. Mikäli uskot, että meillä on hallussamme sellasta lasta koskevia tietoja, olethan yhteydessä meihin. Mikäli emme kykene saamaan asianmukaista vanhemman tai huoltajan suostumusta välittömästi, poistamme tällaiset tiedot.

TIETOJEN JAKAMINEN

Henkilötietojasi jaetaan ainoastaan Phorestin edustajien kanssa ainoastaan siinä tapauksessa, että salonki tarvitsee asiakastukea tai vianetsintää. Nicestyle Oy ei jaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa ilman etukäteistä suostumustasi, ellei kyseessä ole tässä tietosuojaselosteessa jo määritelty kolmas osapuoli taikka kun jakamista vaaditaan meiltä osana soveltuvien tietosuojalakien mukaisia oikeudellisia velvoitteitamme.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELIJIDEN KÄYTTÄMINEN

Henkilötietojen käsittelijät ovat kolmansia osapuolia, jotka tarjoavat meille tiettyjä palvelumme osia. Kun käytämme kolmatta osapuolta, olemme sopimuksin asettaneet tiukat ehdot, jotka säätelevät henkilötietojesi käsittelyä eikä mitään toimia voida suorittaa ilman ohjeistusta meiltä. Kolmannet osapuolet, joiden kanssa työskentelemme, eivät koskaan jaa tai julkista henkilötietojasi ja säilyttävät niitä aina turvallisesti.

PHOREST

Nicestyle Oy käyttää Phorestin tarjoamaa ohjelmistoa ajanvarausten hallintaan, asiakkuuksienhallintaan ja markkinointiin.

Phorestin tietosuojaseloste on saatavilla osoitteessa: https://www.phorest.com/fi/data-protection-privacy/

KUINKA PITKÄÄN SÄILYTÄMME TIETOJASI?

Nicestyle Oy säilyttää henkilötietojasi vain sen niin kauan kuin on tarpeen palveluidemme tarjoamiseksi sinulle asiakkaanamme. Nicestyle Oy on verolakien mukaan velvollinen säilyttämään henkilötietojasi vähintään 7 vuotta. Terveys- ja turvarekistereitä säilytetään 10 vuotta. Mikäli olet antanut meille markkinointitarkoituksia koskevan suostumuksesi, säilytämme tarvittuja vähimmäistietoja siihen asti, kun ilmoitat meille, ettet enää halua vastaanottaa tällaisia ilmoituksia.

Edellytykset, joiden nojalla voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä sisältävät:
- Voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli meillä on oikeudellinen peruste tai velvollisuus taikka se on oikeutetun etumme mukaista.
- Voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä, kun se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten todentamiseksi tai toteuttamiseksi taikka niiltä puolustautumiseksi.

HENKILÖTIETOJEN SIIRROT

Kun henkilötietojasi käsitellään Phorest -ohjelman kautta, kaikkia tietoja säilytetään EU:n alueella. Tietojasi käsitellään Phorest -ohjelman toimesta ja ne tallennetaan Amazon Web Services -pilvipalveluun. Tämän prosessin aikana tietosi salataan sekä siirtojen, että säilytyksen aikana.

SEURAAMUKSET, MIKÄLI ET LUOVUTA HENKILÖTIETOJASI NICESTYLE OY:LLE

Mikäli haluat ostaa tuotteen tai palvelun Nicestyle Oy:ltä, tiettyjä henkilötietoja vaaditaan sopimuksen solmimiseksi. Nicestyle Oy ei voi sitoutua tuotteen tai palvelun ostamista koskevaan sopimukseen kanssasi, mikäli et anna henkilötietojasi. Kuten tässä tietosuojaselosteessa on todettu, käsittelemme henkilötietojasi noudattaaksemme oikeudellisia ja lakimääräisiä velvollisuuksiamme sekä sopimusten täyttämiseksi. Sinulla on aina mahdollisuus kieltäytyä luovuttamasta henkilötietoja, mutta tällöin emme voi tarjota sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai hoitoja.

HENKILÖTIETOJESI SUOJAAMINEN

Asianmukaiset toimenpiteet suoritetaan henkilötietojesi suojaamiseksi organisaation sisäiseltä tai ulkoiselta luvattomalta tai asiattomalta pääsyltä. Yhteytesi Phorest järjestelmään käyttää HTTPS tiedonsiirtoprotokollaa sekä TSL suojausta. Tämä tarkoittaa, että kaikki Phorest -järjestelmään siirretyt tiedot salataan tietojen syötön ja pilvipalveluun siirtämisen aikana. Paperisia dokumentteja, jotka sisältävät henkilötietoja, säilytetään lukitussa arkistointikaapissa tai kassakaapissa, joihin on pääsy ainoastaan yrityksen valtuutetulla henkilökunnalla. Työntekijöille annetaan ainoastaan rajatut pääsyoikeudet ja he voivat vierailla yrityksen ohjelmistossa ainoastaan yrityksen johdon antamalla PIN-koodilla.

VALITUKSET

Mikäli haluat tehdä valituksen liittyen tapaan, jolla henkilötietojasi on kerätty tai käsitelty Nicestyle Oy:ssä (tai Nicestyle Oy:n käyttämien kolmansien osapuolien) toimesta taikka et ole tyytyväinen valituksen käsittelyyn, sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan valvontaviranomaiselle ja Nicestyle Oy:lle sekä Nicestyle Oy:n tietosuojavaltuutetulle.

TIETOSUOJAVALTUUTETTU

Ratapihantie 9, 00520 Helsinki, Suomi

NICESTYLE OY TIETOSUOJAVALTUUTETTU/GDPR OMISTAJA

Nicestyle Oy
Koivistontie 10
33820 Tampere

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää. Maksuton pysäköinti hoitolan edessä ja tien toisella puolella. 

facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!
MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

JOIN THE INNER CIRCLE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE CITYSPA | KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy