NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

RIPSENPIDENNYKSET

KLASSISET RIPSENPIDENNYKSET           FAQ


1. Luonnolliset kauniit ripsenpidennykset


Klassisilla ripsenpidennyksillä luonnollisen kauniit ripset

KLASSISET RIPSENPIDENNYKSET TAMPERE

Nykynaiselle on avattu tie miellyttävämpään arkeen, ripsien pidennys. Tämä kiireisten aamujen helpottaja tekee elämästä vaivattomampaa. Enää ei tarvitse tuhlata aikaa ripsien taivuttamiseen ja ripsivärin levittämiseen. Kaikki on valmista jo aamulla herätessäsi. Lisäräpsytimet antavat ripsille myös volyymia ja saavat ripsesi näyttämään tuuheammilta. Käytämme hoitolassamme Tampereella korkealuokkaisia ripsituotteita. Koulutettujen ammattilaistemme käsissä saat katseen josta olet haaveillut. 
105,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Ripsihuolto klassisille ripsille

KLASSISTEN RIPSENPIDENNYSTEN HUOLTO

Ripsipidennykset tulisi huoltaa ammattilaisella 2-4 viikon välein. Huoltoväli on yksilöllinen, riippuen luonnonripsien omasta uusiutumistahdista sekä siitä miten kovalle rasitukselle ripset joutuvat. Ripsihuollossa ripset tarkistetaan ja uusiin kasvaneisiin ripsiin liimataan ripsikuidut. Säännöllisellä huollolla huollon kesto on yleensä 60 minuuttia. Tähän vaikuttaa kuitenkin huoltoväli ja yksilölliset tekijät. Voit valita mieleisesi huollon pituuden tilanteen mukaan. Katso Tampereen huoltohinnastomme täältä.
40,00-90,00

PIKAHUOLTO RIPSIENPIDENNYKSILLE

Pikahuollossa ripset saavat 30 minuutin huollon. Sopii esim. hyvin lyhyeen huoltoväliin tai ripsenpidennysten poistoon kokonaan.
40,00
>AJANVARAUS

Poistata ripsenpidennykset aina ammattilaisella

RIPSIPIDENNYSTEN POISTAMINEN

Huhut siitä että omat ripsesi kärsisivät pidennyksistä ei ole totta. Luonnonripsesi uusiutuvat koko ajan normaalisti pidennyksistä huolimatta. Itse asiassa luonnonripsien päivittäinen mekaaninen taivuttaminen sekä ripsivärin käyttö ja sen pois peseminen rasittavat ripsiämme enemmän. Ainoa todellinen vaara on jäädä koukkuun ihastuttaviin ripsiin! Jos kuitenkin haluat pitää taukoa, älä koskaan nypi tai vedä ripsikuituja. Omakätinen ripsipidennysten irrottaminen voi vahingoitaa luonnonripsiä. Pidennykset tulisi poistattaa aina ammattilaisella. Poistaminen suoritetaan siihen tarkoitetulla aineella, joka ei vahingoita luonnollisia ripsiä. Ripsikuitujen voi myös antaa pudota hiljalleen luonnonripsien tahdissa. Jos haluat poistattaa ripsenpidennyksesi, varaa aika pikahuoltoon.
40,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Tiesitkö, että meiltä voit ostaa myös ripsenpidennyksille tarkoitetun poistotuotteen, jolla voit poistaa ripsenpidennykset itse turvallisesti.

Täydelline spa jalkahoito Tampere

OTA HUOMIOON ETUKÄTEEN

Ripsienpidennyksiä ei suositella tehtäväksi asiakkaalle, jolle on tehty viime aikoina ripsien kestovärjäys, ripsien kestotaivutus tai ripsipermanentti. Jos epäilet mahdollista allergiaa tai yliherkkyyttä tuotteelle, on syytä mainita asiasta ripsiteknikolle etukäteen. Käyttämämme liimat ovat ISO-standardien mukaisia ja testattuja. Liimamme eivät sisällä lateksia tai formaldehydiä ja ne ovat viimeisten EU standardien mukaisesti tuotettuja. Suosittelemme kuitenkin aina yliherkkyystestiä 48 tuntia ennen varattua aikaa. 
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

RIPSENPIDENNYSTEN KOTIHOITO

Ripsipidennysten suoja-aineella tuot parempaa pysyvyyttä upeille ripsillesi. Tuote suojaa ripsiä ja ripsiliimaa kosteudelta ja epäpuhtauksilta. Samalla saat ripsiin tyylikästä kiiltoa ja pidät ne siistinä. Käyttö: Harjaa ripset ja levitä suoja-ainetta ripsivärin tapaan. Toista 2-3 päivän välein.
Cinematic Finishing Glaze, kirkas: Tilaa
Freeze Frame Lash Sealant, musta: Tilaa
Eyeliner ripsenpidennyksille: Tilaa
Ripsipidennysten puhdistussetti: Tilaa
Öljytön meikinpoistoaine: Tilaa

2. FAQ


TIETOA RIPSIEN PIDENNYKSISTÄ

Ripsienpidennykset tehdään hyvin ohuilla kuiduilla jotka liimataan luonnonripsiin yksitellen. Ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Ripsikuidut ovat hyvin kevyttä materiaalia eivätkä siten rasita silmäluomia. Kiinnittämiseen käytetään siihen tarkoitettua erikoisliimaa. Kokonaisuudessaan aikaa kuluu n. 2 tuntia riippuen istutettavien ripsien määrästä. Huom! Jos käytät piilolinssejä, ota ne pois ripsien laiton ajaksi. Muuten voit käyttää piilolinssejä normaaliin tapaan.

RIPSIPIDENNYKSIEN MÄÄRÄ JA KESTO

Luonnollisten ripsiemme kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsikuidut tippuvat siis pois yksittäin omien ripsien kasvukauden päättyessä. Jotta ripsipidennykset kestäisivät mahdollisimman pitkään, ripsikuidut laitetaan pääasiassa kasvukautensa keskivaiheessa oleviin ripsiin. Ripsien pidennyksiä ei siis laiteta jokaiseen luonnonripseen, sillä kasvukauden loppuvaiheessa olevat ripset ovat irtoamassa ja vasta kasvunsa aloittaneet ovat vielä liian heikkoja kantaakseen ripsikuitua.

>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Klassiset ripsenpidennykset Tampere

TULEEKO RIPSISTÄNI KARVAMADOT? 

Ei. Klassisella ripsenpidennyksellä saat halutessasi hyvinkin luonnollisen nälöiset ripset. Ripsikuitu on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Ripsikuitujen pituus ja kaarevuus valitaan asiakkaan toiveiden sekä silmien muodon mukaan. Ammattilainen osaa ottaa huomioon useita tekijöitä ripsikuituja valitessaan, kuten silmän muoto, silmälasien etäisyys, raskaat luomet, luonnonripsien kaarevuus jne. Ripsien pidennys voi korostaa silmän muotoa tai halutessasi luoda uuden erilaisen vaikutelman. Keskustele toiveistasi ripsiteknikon kanssa. Kun hauat luonnolliset ripset, pidennyksissä noudatetaan luonnollisten ripsiesi muotoa mutta lopputulos on tuuheampi, tasainen ja halutessasi pidempi. Näyttävyyttäkin saadaan mm. ripsien muodolla ja pituudella. Kuten sanotaan, vain mielikuvitus on rajana. Nicestylessa saat upeat ripsienpidennykset Tampereella.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Näin hoidat ripsenpidennyksiäsi kotona

TÄRKEÄÄ TIETOA KOTIHOIDOSTA

- Vältä ripsien kastumista ensimmäisen 24 tunnin sisällä
- Vältä tarpeetonta saunomista, uimista, kylpemistä ensimmäiset 48 tuntia
- Nuku ensimmäinen yö selälläsi
- Vältä öljypohjaisia tuotteita (meikinpuhdistustuote, silmänympärysvoide, ripsiväri)
- Jos käytät rajausväriä ripsirajassa, valitse öljytön tuote
- Vältä kokonaan ripsitaivuttimien käyttöä. Jos omat ripsesi ovat äärimmäisen suorat ja alaspäinsuuntautuvat, voit taivuttaa luonnonripsiäsi lämpötaivuttimella
- Et tarvitse ripsiväriä, mutta jos käytät, valitse pidennyksille tarkoitettu tuote joka ei sisällä öljyä ja on helpppo puhdistaa
- Vältä kokonaan vedenkestäviä meikkituotteita sillä niiden poistoon vaaditaan öljypitoinen puhdistusaine
- Vältä kemiallisia / happokuorintoja

RIPSENPIDENNYSTEN HARJAAMINEN

Koska haluamme viedä palvelumme loppuun saakka, saat mukaasi oman ripsiharjan joka helpottaa ripsien kotihoitoa. Harjaa ripsiä kevyesti 1-2 kertaa päivässä jotta ne pysyvät siistinä ja kauniina.
Harjaaminen yläpuolelta: pyöritä harjasta ylöspäin samalla kun kuljetat sitä ripsillä. Ole hellävarainen.
Harjaaminen alapuolelta: kuljeta harjasta ripsensuuntaisesti ikään kuin levittäisit ripsiväriä.
Harja tulisi desinfioida säännöllisesti ja tarpeen tullen vaihtaa. Pyydä uusi harja ripsiteknikoltamme huoltosi yhteydessä.

LAHJAKORTIT

Voit ostaa lahjakortit kätevästi verkkokaupastamme jolloin voit tulostaa lahjakortit heti itse tai valita toimituksen postilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös ostaa lahjakortin suoraan hoitolastamme. Voit valita lahjakortille mieleisesi palvelut tai ostaa avoimen lahjakortin jolloin lahjansaaja voi valita palvelun itse.
>TULOSTETTAVAT LAHJAKORTIT  

MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Hyvän sijaintimme vuoksi pystymme palvelemaan asiakkaitamme koko Tampereen alueella. Hoitolamme sijaitsee moottoriteiden (Tampere-Jyväskylä / Tampere-Helsinki) leikkauskohdassa Tampereella. Maksuton pysäköinti.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää. Maksuton pysäköinti hoitolan edessä ja tien toisella puolella. 

facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!
MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

JOIN THE INNER CIRCLE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE CITYSPA | KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy