NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

HIERONNAT

HIERONNAT VARTALOLLE           PÄÄ- JA KÄSIHIERONNAT


1.Hieronnat vartalolle


KLASSINEN PUOLIHIERONTA

Virkistävä ja rentouttava puolihieronta parantaa lihasten verenkiertoa, rentouttaa ja virkistää. Klassinen hieronta on miellyttävää ja pehmeän rentouttavaa hierontaa, joka ei yleensä jätä lihaksia kipeiksi. Klassinen hieronta ei ole urheiluhierontaa, vaan se tähtää kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Lihasjumeja voidaan kläsitellä, mutta otteet ovat kevyemmät kuin urheiluhieronnassa.  Klassisen hieronnan suorittaa kosmetologi. Valitse sinulle sopivin hieronnan pituus. Voidan toteuttaamyös kahdelle samanaikaisesti.  
alk. 42,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTIKUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen.

MITEN KUUMAKIVIHIERONTA VAIKUTTAA? Syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Emme suosittele kuumakivihierontaa mikäli sinulla on alentunut lämmönsietokyky, heikentynyt tuntoaisti tai jokin perinteisen hieronnan vasta-aiheista.
alk. 45,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

BAMBUHIERONTA

Bambuhieronta on erittäin rauhoittava ja rentouttava hierontamuoto. Hieronnassa koko keho käsitellään bambukeppien avulla, joissa on hoitava öljy mukana. Bambuhieronta ei ole pelkästään hemmotteluhoito vaan se myös venyttää ja huoltaa lihaksia, lisää verenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita sekä lievittää stressiä ja väsymystä. Bambuhieronnalla voidaan vaikuttaa syvempiin lihaskerroksiin miellyttävästi ilman kipua. Hoito on erittäin nautinnollinen ja tehokas koko kehon huoltaja, ja se sopii niin miehille kuin naisillekin.
Bambu-kuumakivihieronnassa
hoitoon yhdistetään laavakivien hellivä lämpö. Saat kaksi nautintoa yhdellä kertaa.
alk. 45,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

SELLULIITTIHIERONTA

Kiinteyttävä ja silottava selluliittihieronta on hyvä tapa vähentää appelsiini-ihoa ja ylimääräisiä senttejä. Hoitoon sisältyy erityinen selluliittihieronta jonka tehokkaat liikeet antavat kuona-aineille kyytiä. Selluliittiseerumi tehostaa ja pitkittää vaikutusta ja elvyttää aineenvaihduntaa. Selluliittihieronta vähentää senttejä, torjuu tehokkaasti appelsiini-ihoa, kiinteyttää ja silottaa ihoa, lisää hyvinvointia tasaamalla hormonikiertoa, virkistää ja kohottaa mielialaa, lievittää pms-oireita. Saat myös kotihoito-ohjeet parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Suositellaan 5 - 8 kerran kuurina. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Hoidon kesto 60 min.
67,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI


2. Pää- ja käsihieronnat


Pitkä ja rentouttava spa-hieronta käsille ja dekolteelle

SPA-HIERONTA KÄSILLE

Sulje silmät ja nauti hetkestä.  Pitkä spa-hieronta poistaa stressiä, rentouttaa koko kehoa ja tuo mielihyvää. Pitkässä spa-käsihieronnassa käsitellään kaula, dekolte, käsivarret, kädet ja niska. Voit yhdistää käsihieronnan lisäpalveluna esimerkiksi kasvohoitoon ja nauttia rentoutuksesta pitkän työpäivän päätteeksi. Kesto 30min.
45,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Pitkän spa-käsihieronnan löydät myös Inika Skin Renewal kasvohoidostamme! Lue lisää

KLASSINEN PÄÄHIERONTA

Rentouttava ja stressiä lieventävä klassinen päähieronta. Anna itsellesi tauko arjesta tai hemmottele ystävääsi. Klassinen päähieronta
- Rentouttaa ja lievittää stressiä, helpottaa jännitystiloja 
- Helpottaa päänsärkyä ja migreeniä
- Parantaa unta
- Vilkastuttaa aineenvaihduntaa
- Parantaa verenkiertoa ja lisää aivojen hapensaantia
Myös kahden hengen yhteiseen rentoutumiseen!
35,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Intialainen päähieronta

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta sisältää perinteisesti päähieronnan sekä niska-hartiaseudun hierontaa. Intialaisen päähieronnan otteet ovat kevyet mutta tehokkaat. Intialaista päähierontaa suositellaan 5 kerran kuureissa, noin 2 kertaa viikossa.

Rentouttaa, lievittää stressiä, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä, parantaa unta, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa, lisää aivojen hapensaantia, vähentää kasvoalueen turvotusta, avuksi jännitystiloihin. Vasta-aiheet: Aivoverenkiertohäiriö, akuutti sairaus, luupiikki niskassa, sydämentahdistin, epilepsia, onnettomuus/leikkaus kuukauden sisällä, muut perinteisen hieronnan vasta-aiheet
alk. 45,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Hieronta kahdelle samassa huoneessa Tampere

HIERONTA KAHDELLE

Hoitolamme rentouttavassa tunnelmassa voit nauttia samanaikasesta hieronnasta yhdessä puolisosi tai ystäväsi kanssa. Kaikki hieronnat voidaan toteuttaa kahdelle tai kolmelle hengelle. samanaikaisesti, mutta teemme paljon myös suurempia ryhmiä.  Voitte myös yhdistää hierontaan muita palveluitamme ja koota mieleisenne kokonaisuuden.
alk. 35,00 /hlö
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

SPA-PAKETIT

Spa-paketit ovat hoitokokonaisuuksia jotka tarjoavat maksimaalisen elämyksen. Tarkasti valitut palvelut luovat kokonaisuuden jolla voit kertoa tunteistasi. Spa-paketit ovatkin suosittu lahjaidea. Vaikka paketit toteutetaan usein yhden tai kahden hengen hoitona, paketit voidaan toteuttaa myös pienille ryhmille. Tutustu Spa-paketteihimme tai suunnittele oma ja pyydä tarjous.
>SPA-PAKETIT   >TARJOUSPYYNTÖ

Käsihieronnan voi yhdistää kasvohoitoon tai manikyyriin

KÄSIHIERONTA

Kiireisen naisen pikarentouttaja! Käsihieronta poistaa stressiä, rentouttaa koko kehoa ja tuo mielihyvää. Voit yhdistää käsihieronnan lisäpalveluna esimerkiksi kasvohoitoon tai klassiseen manikyyriin. Kesto n. 15min.
22,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Käsihieronnan löydät myös ihanasta Mini Spa hemmottelustamme! Lue lisää

LAHJAKORTIT

Voit ostaa lahjakortit kätevästi verkkokaupastamme jolloin voit tulostaa lahjakortit heti itse tai valita toimituksen postilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös ostaa lahjakortin suoraan hoitolastamme. Voit valita lahjakortille mieleisesi palvelut tai ostaa avoimen lahjakortin jolloin lahjansaaja voi valita palvelun itse.
>TULOSTETTAVAT LAHJAKORTIT  

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää. Maksuton pysäköinti hoitolan edessä ja tien toisella puolella. 

facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä

paras asiakaspalvelu


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!
MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

Nicestyle kartalla
AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.

FB IG twitternicestyle android sovellusnicestyle apple sovellus

Tietosuojaseloste

JOIN THE INNER CIRCLE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE CITYSPA | KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy