NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

SOKEROINTI

BRASSI JA MUUT SOKEROINNIT           ENNEN JA JÄLKEEN SOKEROINTIA


1. Brassi ja muut sokeroinnit 


SOKEROINTI

Sokerointi on hygieeninen ja hellävaraisempi tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Karvat pysyvät poissa n. 3-8- viikkoa, ja uusi karva on heikompaa. Menetelmällä voidaan poistaa karvoja kaikilta ihoalueilta. Sokeri on 100 % luonnontuote eikä se sisällä allergisoivia kemikaaleja, kuten säilöntäaineita tai hajusteita. Käytössämme oleva vartalosokeri on vegaaninen eikä sitä ole testattu eläimillä.
Sokeroimme sääret, reidet, bikinialueen, brassi alueen, pakarat,  käsivarret, kainalot, ylähuuli, leuan, posket, kulmakarvat, nenä- ja korvakarvat, selkä- ja rintakarvat.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

HELLÄVARAINEN IHOLLE JA KUORIVA

Sokeri tarttuu vain kuolleisiin ihosoluihin, jolloin se samalla kuorii ihoa hellävaraisesti. Kuorinta myös ehkäisee karvan sisäänkasvamista ja tulehtumisen riskiä. Karvanpoisto tehdään myötäkarvaan karvan kasvusuuntaan jolloin karva ei katkea eikä karvatuppi ärsyynny. Vesiliukoinen sokeri ei tartu eläviin, kosteisiin ihosoluihin, eikä ärsytä ihoa. Tämän vuoksi ihoaluetta voidaan tarvittaessa käsitellä useampaan kertaan.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

BRASILIALAINEN SOKEROINTI ELI BRASSI

Brasilialainen sokerointi on menetelmä, jolla ihon karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan, tai jättämällä etuosaan pieni alue karvoitusta asiakkaan toiveista riippuen. Karvanpoisto suoritetaan aina niin nopeasti ja kivuttomasti kuin se vain on mahdollista.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

SATTUUKO BRASSI SOKEROINTI?

Brassi ei, varsinkaan ensimmäisillä kerroilla, ole kivuton. Pitkäaikainen ja säännöllinen sokerointi kuitenkin muuttavat karvan niin hentoiseksi ja harvaksi, että toimenpide muuttuu lopulta lähes kivuttomaksi.

BRASILIALAINEN SOKEROINTI, TAMPERE

Hyvän sijaintimme vuoksi pystymme palvelemaan asiakkaitamme koko Tampereen alueella. Hoitolamme sijaitsee moottoriteiden (Tampere-Jyväskylä / Tampere-Helsinki) leikkauskohdassa Tampereen Koivistonkylässä, vain 3km Tampereen keskustasta. Maksuton pysäköinti.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTIBikini string sokerointi

BRASSI, BIKINI STRING VAI BIKINI?

Bikiniokeroinnissa poistetaan perinteisen bikinialueen ulkopuolelle jäävät karvat. Bikini string -sokeroinninssa poistetaan string -mallisten alushousujen ulkopuolelle jäävät karvat edestä ja takaa. Brassissa karvoitus poistetaan genitaalialueelta yleensä kokonaan, edestä ja takaa.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI


EDULLISEMPI SOKEROINTI

Huom. Kun tulet samaan sokerointiin alle 4 viikossa, saat sokeroinnin edullisemmin. Katso tarkemmat tiedot hinnastostamme.
>AJANVARAUS   >HINNASTO

PYSYVÄ KARVANPOISTO

Pääsenkö lopullisesti eroon karvoista?
Karvan kasvun hidastumiseen ja pysyviin lopputuloksiin vaikuttaa moni yksilöllinen asia. On kuitenkin huomattu, että säännöllinen sokerointi alle 4 viikon välein vie varmimmin pysyvästi karvattomaan päämäärään. Tukeaksemme asiakkaidemme tavoitetta, tarjoamme alle 4 viikon välillä sokeroinnin edullisemmin.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

2. Ennen ja jälkeen sokerointia


Huomioi nämä ennen sokerointia

ENNEN SOKEROINTIA

- Ihon pitää olla terve
- Iho on hyvä kuoria muutama päivä ennen, ei kuitenkaan juuri edellisenä päivänä
- Karvan tulee olla väh. 2 mm pitkää. Kestävämmän lopputuloksen saavuttamiseksi karvan kannattaa antaa kasvaa vähintään 2 viikkoa ennen käsittelyä.

Hoida ihoa oikein sokeroinnin jälkeen

SOKEROINNIN JÄLKEEN MUISTA

- Vältä hikoilua, aurinkoa ja solariumia 24h
- Vältä hajuvesiä, deodoranttia tai itseruskettavia 24h
- Vältä tukkivia meikkiaineita 12h
- Vältä kuorintaa ensimmäiset 3 päivää
- Kosteuta ja kuori ihoa säännöllisesti
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Karvankasvua hidastava seerumi sokeroinnin jälkeen

KARVANKASVUA HIDASTAVA SEERUMI

BIODEPYL 3.1 ANTI-REGROWTH SOLUTION on karvan uudelleen kasvua hidastava, rauhoittava geelivoide. Sopii erityisen hyvin herkille ihoalueille kuten bikinialueelle. Hidastaa karvankasvua jolloin poistettava karva on entistä heikompaa. Seurauksena kivuttomampi sokerointi ja pysyvämpi tulos!
>OSTA VERKKOKAUPASTA  


Lahjakortit sokerointiin

SISÄÄNPÄIN KASVAVIEN KARVOJEN EHKÄISY

BIODEPYL 3.1. TARGETS INGROWN HAIRS
Väritön ja hajustamaton geeli jota käytetään ehkäisemään sisäänpäin kasvavia karvoja. Toimii tehokkaasti sisäänpäinkasvaneita karvoja vastaan. Käytetään 4. päivästä alkaen sokeroinnin jälkeen.
>OSTA VERKKOKAUPASTA

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää. Maksuton pysäköinti hoitolan edessä ja tien toisella puolella. 

facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!
MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

JOIN THE INNER CIRCLE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE CITYSPA | KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy