NICESTYLE & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.

KÄSIHOIDOT


KÄSIHIERONTA

Kiireisen naisen pikarentouttaja! Käsihieronta poistaa stressiä, rentouttaa koko kehoa ja tuo mielihyvää. Voit yhdistää käsihieronnan lisäpalveluna esimerkiksi kasvohoitoon ja nauttia vaikkapa pitkän työpäivän päätteeksi. Kesto n. 15min.
20,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

KLASSINEN MANIKYYRI

Ranskan kaunotarten suosikki! Klassinen manikyyri tulisikin sisältyä jokaisen naisen peruskauneudenhoitoon. Tämä klassikko sisältää pehmeän kylvetyksen käsille, kynsinauhojen ja kynsien hoidon, kynsien muotoilun sekä kynsien kiillotuksen tai värittömän lakkauksen. Kesto 45 min.
49,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

SPA-KÄSIHOITO

Pieni hemmottelupaketti on ihana antaalahjaksi vaikkapa rakkaalle ystävälle. Spa-käsihoito sisältää pintaverenkiertoa virkistävän kuorinnan, rentouttavan käsihieronnan sekä kosteutuksen. Voit yhdistää spa-käsihoitoon vaikkapa pedikyyrin ja antaa lahjaksi elämyksen.
Kesto 30 min.
39,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

5 PISTEEN SPA-PARTY

Yllätä sinulle tärkeä ihminen tai lähde nauttimaan spa-partysta yhdessä ystävien kanssa! 5 pisteen spa-party tuo pientä luxusta ja on omiaan esimerkiksi polttareihin. Mistä siis on kyse? Lahjakortille ostetaan haluttu määrä pisteitä. Lahjansaaja saa spa-menun jossa jokainen palvelu on pisteytetty. Hän voi valita menusta haluamansa palvelut käytettävissä olevien pisteiden mukaan ja koota mieleisensä spa-elämyksen!
alk. 20,00
>KYSY LISÄÄ  


LAHJAKORTIT

Voit ostaa lahjakortit kätevästi verkkokaupastamme jolloin voit tulostaa lahjakortit heti itse tai valita toimituksen postilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös ostaa lahjakortin suoraan hoitolastamme. Voit valita lahjakortille mieleisesi palvelut tai ostaa avoimen lahjakortin jolloin lahjansaaja voi valita palvelun itse.
>TULOSTETTAVAT LAHJAKORTIT  

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
HOITOLAMME SIJAITSEE LÄHELLÄ KAHDEN MOOTTORITIEN RISTEÄMÄÄ.
MAKSUTON PYSÄKÖINTI HOITOLAN EDESSÄ JA TIEN TOISELLA PUOLELLA.
facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA - PE 11 - 20
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy