NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

STAILAUS

HENKILÖKOHTAINEN STAILAUS           RYHMÄT


1. Henkilökohtaiset stailauspalvelut


Henkilökohtainen stailaus Tampere

KOKONAISVALTAINEN STAILAUS

Stailaus on todellinen tyylikylpy! Tämän avulla saat varmuutta asuvalintoihin sekä oman tyylisi rakentamiseen. Kokonaisvaltainen stailaus sisältää kattavasti oman tyylin löytämistä ja oikeanlaista pukeutumista tukevia osa-alueita, esim. oman vartalotyypin määrityksen, pukeutumisneuvonnan, tyylipersoonan kartoitus ja sen ilmentäminen pukeutumisessa, asusteiden käyttö, naisilla myös meikkausopastus jne. Saat yksityiskohtaiset ohjeet päästä varpaisiin. Kirjalliset ohjeet auttavat sinua muistamaan vinkit ja ohjeet myös jälkeen päin.
300,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

MIESTEN STAILAUS

Tyyli- ja pukeutumisneuvonta miehille. Kokonaisvaltainen stailaus auttaa ehjän, omaan persoonallisuuteen ja omalle vartalolle sopivan tyylin löytämisessä. Saat varmuutta asuvalintoihin sekä oman tyylisi rakentamiseen. Kokonaisvaltainen stailaus sisältää kattavasti oman tyylin löytämistä ja oikeanlaista pukeutumista tukevia osa-alueita, esim. oman vartalotyypin määrityksen, pukeutumisneuvonnan, tyylipersoonan kartoituksen ja neuvoja sen ilmentämiseen pukeutumisessa, ohjeita asusteiden käyttöön sekä ihonhoidon ohjauksen. Saat yksityiskohtaiset ohjeet päästä varpaisiin. Kirjalliset ohjeet auttavat sinua muistamaan vinkit ja ohjeet myös jälkeen päin.
260,00 
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

PUKEUTUMISNEUVONTA

Kaipaatko varmuutta oikeanlaisten asujen valinnassa? Stylisti auttaa sinua valitsemaan vaatteita jotka pukevat vartaloasi parhaiten. Pukeutumisneuvonnassa käydään läpi vartalon mittasuhteita ja opetellaan tuomaan vartalon parhaat puolet esiin tasapainottamalla vartalo oikeanlaisella pukeutumisella. Näin saat varmuutta omaan pukeutumiseesi ja voit tuoda oman tyylin rohkeasti esiin tietäen että näytät hyvältä. Saat lisää itseluottamusta ja voit nauttia vaateostoksilla käymisestä. Henkilökohtaiset kirjalliset ohjeet auttavat muistamaan vinkit jälkeenkin päin.
150,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

TYYLIANALYYSI

Stylistin tekemä tyylipersoonan määritys auttaa sinua löytämään tyylisi ja luomaan kokonaisuuksia, joissa viihdyt ja jotka tuovat esille parhaat puolesi. Jos haluat uudistaa nykyistä tyyliäsi, tyylianalyysi antaa sinulle raamit joilla onnistua. Tähän sisältyvät mm. kuosit, materiaalit ja asusteet. Tyylianalyysi auttaa sinua rakentamaan tyylistäsi eheän ja valitsemaan aina omaan tyyliisi ja toisiinsa sointuvia vaatteeita ja asusteita. Saat apua oman väripaletin suunnitteluun ja opit ajattelemaan vaatekaappisi aivan uudelleen, helpolla ja yksinkertaisella tavalla. Vaatekaapistasi rakentuu vähitellen yhtenäinen ja toimiva. Saat mukaasi kirjallisen ohjeet.  
Jos haluat kokonaisvaltaisemman analyysin, lisää tyylianalyysiisi pukeutumisneuvonta.
120,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

2. Stylistin palvelut ryhmille


PIENI TYYLIKOULU

Pieni Tyylikoulu on mielenkiintoinen tyylituokio. Suosittu tyky-päivän ohjelmanumero, jossa stylisti kuljettaa tyylin ja pukeutumisen maailmaan. Aiheena mm. lämpimät ja kylmät värit, arjen pienet tyyliasiat, vartalotyypit, meikkaamisen ohjenuorat jne. Ryhmän koosta riippuen palveluun on mahdollista yhdistää hauska värituokio tai henkilökohtainen pukeutumisneuvonta jokaiselle.

Voidaan järjestää myös isommille ryhmille. Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.
>TARJOUSPYYNTÖ

Värituokio ryhmille

VÄRITUOKIO

Kevyt värituokio, jossa vertaillaan eri värien vaikutuksia ja tutustutaan kylmiin ja lämpimiin väreihin. Värituokio vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin: Miten tunnistaa kylmän ja lämpimän värin? Miten värit voivat saada ihon hehkumaan?Miten valita asuun sopivat korut? Mikä on värien merkitys meikissä? Miten voin yhdistellä värejä asuissa? Värituokio ei ole värianalyysi.

Voidaan järjestää myös isommille ryhmille. Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.
>LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

LAHJAKORTIT

Voit ostaa lahjakortit kätevästi verkkokaupastamme jolloin voit tulostaa lahjakortit heti itse tai valita toimituksen postilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös ostaa lahjakortin suoraan hoitolastamme. Voit valita lahjakortille mieleisesi palvelut tai ostaa avoimen lahjakortin jolloin lahjansaaja voi valita palvelun itse.
>TULOSTETTAVAT LAHJAKORTIT  

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää. Maksuton pysäköinti hoitolan edessä ja tien toisella puolella. 

facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!
MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.

FB IG twitternicestyle android sovellusnicestyle apple sovellus

Tietosuojaseloste

JOIN THE INNER CIRCLE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE CITYSPA | KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy