NICESTYLE & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA KULMIEN LAMINOINTI


RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Yumi Lashes -kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi Lashes kestotaivutus taivuttaa ripsesi ylöspäin ja korostaa silmiesi luonnollista kauneutta saaden näin ripsesi näyttämään tuuheammilta. Sisältää ripsien kestovärjäyksen.
>VARAA AIKA >LAHJAKORTTI
90,00

KAUANKO HOITO KESTÄÄ?

Omien ripsien kestotaivutuksessa kuluu aikaa vain n. 60minuuttia ja voit rentoutua käsittelyn aikana täysin. Halutessasi voit lisätä palveluun pientä ekstraa valitsemalla käsihieronnan kestotaivutuksen yhteyteen. Kestotaivutukseen sisältyy aina ripsien kestovärjäys YumiTint -kestoväreillä. Värjäys viimeistelee katseesi ja antaa vaikutelman pidemmistä ripsistä.
>VARAA AIKA   >LAHJAKORTTI

KESTOTAIVUTUKSEN JÄLKEEN

1. Älä kastele ripsiäsi 1-2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn ripsen.
2. Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumi Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
3. Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
4. Uuden Yumi Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

KAUANKO KESTOTAIVUTUS PYSYY?

Yumi Lashes kestotaivutuksen jälkeen et tarvitse ripsipidennyksiä. Ripsesi ovat tummat , kaarevat ja näyttävät. Yumi Lashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Silmäripsien normaali elinkaari on 8-10 viikkoa ja kestotaivutus kestää koko tuon ajan.


Kulmien laminointi Tampere

KULMIEN LAMINOINTI

Yumi Brows -kulmakarvojen laminointi korostaa omia kulmakarvoja luonnollisesti ja kauniisti. Hoito on kivuton ja nopea. Kulmat harjataan ylöspäin ja muotoillaan kauniisti. Kulmien laminoinnin aikana kulmat myös  värjätään ja hoidetaan vitamiinien, proteiinien ja kertiinin avulla. Kulmakarvasi näyttävät tuuheammilta, ovat kauniisti järjestyksessä ja voivat hyvin. Kulmia ei tule pestä tai meikata 24-48h käsittelyn jälkeen.  
65,00

KAUANKO KULMIEN LAMINOINTI PYSYY?

Saat nauttia siisteistä kulmistasi jopa 4-6 viikon ajan.

KULMIEN LAMINOINNIN JÄLKEEN

Laminoinnin jälkeen henkilökunta ohjeistaa sinua kotihoidossa. Suosittelemme hoitavan seerumin käyttöä käsittelyn jälkeen. Kulmia ei tule pestä tai meikata 24-48h kulmien laminoinnin jälkeen. 
>VARAA AIKA   >LAHJAKORTTI


FAQ

Tarvitseeko kestotaivutettuja ripsiä varoa?
Ei. Kun 1-2 vuorokauden varoaika on kulunut, voit saunoa, uida, nukkua miten päin haluat ja käyttää meikkiä.

Voinko värjäyttää ripseni uudestaan ennen seuraavaa kestotaivutusta?
Kyllä. Voit uusia ripsien kestovärjäyksen 3-4- viikon kuluttua.

Voinko käyttää kestotaivutuksen kanssa ripsiväriä?
Kyllä. Voit käyttää kestotaivutusten kanssa ripsiväriä 1-2 vuorokauden kuluttua käsittelystä. Muista silti käyttää myös hoitoseerumia.

Voiko kestotaivutusta ja kulmien laminointia yhdistää?
Kyllä! Kulmien laminointi voidaan yhdistää myös ripsien kestotaivutukseen, jolloin saat kokonaisuuden myös edullisemmin. 

Mitkä ovat esteitä kestotaivutukselle ja kulmien laminoinnille?
Esteitä ovat allergia tuotteille, alopecia, sytostaatti-/ sädehoidot, silmätulehdus, raskaus tai imetys. Jos olet epävarma, keskustele sinua hoitavan lääkärin kanssa.
>LAHJAKORTTI

HOITOSEERUMI

Ripsien kotihoito kestotaivutuksen jälkeen on helppoa! Harjaa ripset päivittäin ja levitä sitten hoitoseerumia ripsivärin tapaan. Seerumi kosteuttaa ja ravitsee ripsiä, mikä auttaa säilyttämään ripset kaarevina ja ehkäisee käsitellyn ripsen kuivumista. Hoitoseerumin voit ostaa hoitolastamme seuraavan käyntisi yhteydessä.
>VARAA AIKA   >LAHJAKORTTI

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
HOITOLAMME SIJAITSEE LÄHELLÄ KAHDEN MOOTTORITIEN RISTEÄMÄÄ.
MAKSUTON PYSÄKÖINTI HOITOLAN EDESSÄ JA TIEN TOISELLA PUOLELLA.
facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA - PE 11 - 20
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy