NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

KESTOTAIVUTUS JA LAMINOINTI

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS & KULMIEN LAMINOINTI           FAQ


1. Kestotaivutus- ja laminointipalvelut 


Ripsien kestotaivutu, Yumi Lashes, Tampeere

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Yumi Lashes -kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi Lashes kestotaivutus taivuttaa ripsesi ylöspäin ja korostaa silmiesi luonnollista kauneutta saaden näin ripsesi näyttämään tuuheammilta. Sisältää ripsien kestovärjäyksen.
95,00
>VARAA AIKA >LAHJAKORTTI

VALITSE ENEMMÄN 

Lisää ripsien kestotaivutukseen kulmien värjäys ja saat yhdellä käynnillä enemmän!
Ripsien kestotaivutus + kulmien värjäys
110,00
>VARAA AIKA >LAHJAKORTTI

Ripsien kestotaivutus Tampereella

KESTOTAIVUTUKSEN JÄLKEEN

1. Älä kastele ripsiäsi 1-2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn ripsen.
2. Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumi Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä keratiinimaskaralla . Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin. Huomaathann, että jos et halua hoitoseerumia, ripsien lopputulos voi muuttua pian käsittelyn jälkeen.
3. Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
4. Uuden Yumi Lashes -kestotaivutuksen voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTIKULMIEN LAMINOINTI

Kulmien laminointi korostaa luonnollisia kulmakarvojasi. Kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan, ilman kipua tai toipumisaikaa. Kaikki käytettävät aineet on valittu tarkasti, niin että kulmakarvoja vahvistetaan ja suojataan käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Samalla kulmasi saavat ihastuttavan syvähoidon pantenolin, keratiinin ja muiden aktiiviaineiden ansiosta.
65,00
>VARAA AIKA   >LAHJAKORTTI

RIPSET & KULMAT YHDELLÄ KÄYNNILLÄ

Valitse ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi samalle käynnille, jolloin saat palvelut pakettihintaan
140,00
>VARAA AIKA   >LAHJAKORTTI

Täydelline spa jalkahoito Tampere

KAUANKO KULMIEN LAMINOINTI PYSYY?

Kulmien laminointi eli Brow lift tehdään yhdellä käsittelyllä, ja sen vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Kestoon vaikuttaa kotihoito sekä omien kulmakarvojen luonnollinen kasvuvauhti.

Lue lisää usein kysytyistä kysymyksistä FAQ. 

2.FAQ


Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

KAUANKO KESTOTAIVUTUS PYSYY?

YumiLashes kestotaivutuksen jälkeen et tarvitse ripsipidennyksiä. Ripsesi ovat tummat, kaarevat ja näyttävät. YumiLashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Silmäripsien normaali elinkaari on 8-10 viikkoa ja kestotaivutus kestää koko tuon ajan.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

PYSYVÄTKÖ KULMAKARVANI SAMASSA ASENNOSSA?

Kulmien laminointi ei estä kulmakarvoja menemästä sekaisin tai kääntymästä väärään asentoon. Kulmien laminointi tekee kulmistasi helpommin muotoiltavat ja ryhdikkäämmän ja täyteläisemmän näköiset. Huolehdi kulmakarvojen ilmeestä harjaamalla kulmat oikeaan asentoon ja käyttämällä hoitoseerumia.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Puolihoito jaloille, pedikyyri

MITEN HOIDAN RIPSIÄ JA KULMIA KOTONA?

Kulmien laminoinnin jälkeen kulmasi ovat helpommin muotoiltavat, mutta sinun tulee harjata ja hoitaa kulmakarvojasi samaan tapaan kuin kestotaivutettuja ripsiä. Älä kastele tai meikkaa kulmiasi 48 h sisään käsittelystä. Käytä Yumi kotihoitotuotetta säännöllisesti, jotta kulmasi pysyvät kauniina ja laminoinnin vaikutus kestää pidempään.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Ripsien kotihoito kestotaivutuksen jälkeen on helppoa! Harjaa ripset päivittäin ja levitä sitten hoitoseerumia ripsivärin tapaan. Seerumi kosteuttaa ja ravitsee ripsiä, mikä auttaa säilyttämään ripset kaarevina ja ehkäisee käsitellyn ripsen kuivumista. Hoitoseerumin voit ostaa hoitolastamme seuraavan käyntisi yhteydessä. Sama hoitoseerumi sopii myös kulmien hoitoon laminoinnin jälkeen.

Paras ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi Tampere

MUITA KYSYMYKSIÄ

Värjätäänkö kestotaivutuksessa myös alaripset? Ei. Alaripset tulee suojata hyvin ripsien kestotaivutuksen ajaksi, joten alaripsiä ei voi värjätä kestotaivutuksen yhteydessä. 

Tarvitseeko kestotaivutettuja ripsiä varoa?
Ei. Kun 1-2 vuorokauden varoaika on kulunut, voit saunoa, uida, nukkua miten päin haluat ja käyttää meikkiä. 

Voinko värjäyttää ripseni uudestaan ennen seuraavaa kestotaivutusta? Kyllä. Voit uusia ripsien kestovärjäyksen 3-4- viikon kuluttua. 

LAHJAKORTIT

Voit ostaa lahjakortit kätevästi verkkokaupastamme jolloin voit tulostaa lahjakortit heti itse tai valita toimituksen postilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös ostaa lahjakortin suoraan hoitolastamme. Voit valita lahjakortille mieleisesi palvelut tai ostaa avoimen lahjakortin jolloin lahjansaaja voi valita palvelun itse.
>TULOSTETTAVAT LAHJAKORTIT  

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää. Maksuton pysäköinti hoitolan edessä ja tien toisella puolella. 

facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!
MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

JOIN THE INNER CIRCLE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE CITYSPA | KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy