NICESTYLE & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.

KASVOHOIDOT


KIRKASTAVA CITY-KASVOHOITO

Kirkastava citykasvohoito on ihanteellinen kiireisen elämänrytmiin, virkistämään väsynyttä ihoa. Hoito palauttaa ihollesi kirkkaan ja terveen sävyn, vaikkapa pitkän työpäivän päätteeksi. Kirkastavaan citykasvohoitoon sisältyy pintapuhdistus, kirkastava kuorinta,  kosteuttava naamio sekä hoidon viimeistelevä kosteusvoide tai sävyttävä päivävoide. Voidaan räätälöidä myös couperosa iholle. Halutessasi voit valita kasvohoitoon lisäpalveluita, esimerkiksi kulmien siistimisen tai kasvohieronnan. Kesto 35 min.
55,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

TIMANTTIHIONTA KASVOHOITO

Timanttihionta-kasvohoito kirkastaa, uudistaa ja tasoittaa ihoa. Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukoa tehokkaasti. Alipaineen voimakkuutta säätämällä hoito räätälöidään ihanteelliseksi juuri sinun ihollesi. Hoito on myös hyvä mustapäiden poistaja ja sopii aknearpien sekä laajentuneiden ihohuokosten hoitoon. Hoitokokonaisuuteen sisältyy alkupuhdistus, timanttihionta, kostetuttava naamio sekä heleyttävä hoitovoide.  Parhaimman hyödyn saat 4 kerran sarjahoitona joissa hoitoväli on noin viikko. Kesto 45 min.
69,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI  

HEDELMÄHAPPO (PEELING MARIN) KASVOHOITO

Hedelmähappokasvohoito yhdistää hedelmähapon ja merellisen fermentoidusta levästä saadun hapon. Parempia tuloksia nopeammin! AHA-hedelmähappo edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Elastiini- ja kollageenisäikeet saavat vahvistusta ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin, juonteet ja ihon sävyerot tasoittuvat. BHA-happo avaa tukoksia ja syväpuhdistaa. Myös ihon kyky sitoa kosteutta paranee. Iho tuntuu pehmeältä ja elinvoimaiselta. Suositellaan 3 kerran sarjana, jolloin hapon voimakkuutta nostetaan asteittain. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hapotus, rentouttava pää- ja decoltehieronta, rauhoittava naamio ja rauhoittava kosteutus ja aurinkosuoja. 35 min.
72,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

DEEP EFFECT  HAPPOKASVOHOITO

Tehokas keskisyvä happokasvohoito, joka tasoittaa juonteita, parantaa ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa, kirkastaa ihon väriä ja supistaa ihohuokosia. Iho uusiutuu tehokkaasti ja ihon omat toiminnot tasoittuvat. Deep Effect happokasvohoito on ihanteellinen myös tukkeutuneelle iholle, sillä syvempänä happona pääsee tehokkaammin vaikuttamaan talirauhasiin. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, uudistava hoitoneste, kemiallinen happokuorinta, kimmoisuutta parantava kantasoluseerumi, syvävaikuttava rauhoittava kasvonaamio, dekolteehieronta ja antioksidanttinen kosteusvoide. Suositellaan sarjahoitona, mutta toimii hyvin myös tuhkimohoitona ennen juhlia. 45 min.  
140,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

NUOREN IHON KASVOHOITO

Nuoren ihon kasvohoito on suunniteltu nuorelle iholle (n. 12-18v.) ja sen kohtaamiin haasteisiin. Tämä kasvohoito soveltuu erittäin hyvin niin herkälle, kuivalle, rasvaiselle kuin sekaihollekin. Hoidossa huomioidaan jokaisen ihon yksilölliset tarpeet. Saat myös neuvoja oman ihosi hoitoon kotona. Kasvohoitoon sisältyy pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus TAI kasvohieronta, ihon tarpeita vastaava naamio, hoidon viimeistelevä voide. Kesto 50 min.
60,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

IHON ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänivärähtelyyn perustuva hellävarainen mutta tehokas laitehoito. Hoito kuorii ja syväpuhdistaa jättäen ihosi kirkkaaksi ja eloisaksi. Tehoaa myös pigmenttimuutoksiin ja arpien hoitoon. Suositellaan sarjahoitona, jolloin hoito on myös edullisempi. Ihon ultraäänipuhdistukseen sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kirkastava ultraäänikuorinta, myrkkyjä poistava nestekierron tehostus ultraäänellä,  ultraäänipuhdistus sekä hoidon viimeistelevä voide. Kesto 35min.
70,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI


ULTRAÄÄNIKIINTEYTYS

Kiinteyttävä ultraäänihoito joka toimii tehokkaana juonteiden tasoittajana. Ultraäänen tehokkuus perustuu värähtelyn aikaansaamaan mikrohierontaan. Solutoiminnaan tehostuessa ihosolujen uusiutuminen tehostuu ja kimmoisuuttaan menettänyt iho napakoituu. Maksimaalisen tehon saamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Ultraäänikiinteytykseen kuuluu alkupuhdistus, ihoanalyysi, ultraäänikuorinta, myrkkyjä ja turvotusta poistava nestekierron tehostus ultraäänellä, tehoaineiden imeytys, kovettunutta kollageenia pilkkova ja uudistava fibrolyysi sekä hoitovoide. 40min.
95,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

LUMIERE KASVOHOITO PIGMENTTIHÄIRIÖILLE

Ihon sävyä tasoittava ja pigmenttiläiskiä korjaava ylellinen erikoiskasvohoito. Innovatiivinen kolmoiskuoriva hoito antaa pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia. Kokonaisuuteen sisältyy Eveil a la Mer -hieronta, puhdistus, kuorinta Dermal stimulaatiolla, kirkastava kuorinta pigmenttihäiriöille, pään verenkiertoa vilkastuttava päähieronta, jälleenrakentava digitopaineluhieronta, kirkastava kuorinta, kirkastava seerum, kirkastava ja kosteuttava voide. Parhaan lopputulosen saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, sekä Thalgo Lumiere-sarjan tuotteita kotikäyttöön. 55 min.
89,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

LIFTAAVA SILICIUM HOITO

Liftaava Silicium kasvohoito tuo heti näkyviä tuloksia. Hoidossa hyödynnetään sekä merellisiä Hyaluronihappo molekyylejä että aktiiviaine Siliciumia. Ihoa stimuloivat aktiiviaineet ja DERMASTIM hieronta kohottavat juonteiden pohjaa. Kaksoisnaamio pureutuu ongelma-kohtiin; Hyaluroni-naamio häivyttää ja täyttää juonteet kasvojen yläosassa, ja Cryo-Sculpting kipsinaamio liftaa tehokkaasti kasvojen alaosaa ja kaulaa. Hoitokokonaisuuteen sisältyy merellinen tervehdys, alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, energisoiva Marine Mist, aktiiviaineiden imeytys ja napakoittava hieronta, Hyaluroni-naamio, kipsinaamio, käsihieronta, silmänympärysihon kosteutus ja kiinteyttävä loppuvoide. Kesto 75min.
105,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

RF-KASVOHOITO

Nopeavaikutteinen, tehokas laitehoito joka uudistaa solutuotantoa ja täyttää juonteita. Näet heti näkyviä tuloksia, jo ensimmäisen hoidon jälkeen. RF-hoidossa, eli radiofrekvenssissä on kyse mikrovirrasta, joka tuottaa kudoksessa lämpöä ja supistaa kollageenisäikeitä. Iho kiinteytyy välittömästi ja kudokset alkavat uusiutua. Hoito myös poistaa turvotusta ja kirkastaa ihoa. Saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn, suosittelemme 4 kerran sarjahoitoa. Nicestylen RF-hoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihoanalyysi, kirkastava ultraäänikuorinta, radiofrekvenssi ja tehoaineiden imeytys ja kosteusvoide. Lopputuloksena on kirkastunut, tasoittunut ja upea iho. Kesto 45min.
120,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

KIINTEYTTÄVÄ INFUZION SKIN BOOZTER

Välittömät tulokset antava patentoitu laitehoito yhdistää mesoterapian ja injektiohoidon, mutta ilman neuloja. Ei kipua, ei pistosjälkiä. Tasoittaa juonteita ja ehkäisee uusien juonteiden syntymistä. Hyaluronihapposeerumi on rikastutettu C-, B- ja A-vitamiineille, jotka tukevat ihon hyvinvointia. Hyaluronihappo täyttää ihon pieniä juonteita ja tasoittaa ihon pintaa.Infuzion System hoidolla voidaan hoitaa mm. kasvojen juonteet, tummat silmänaluset, silmänympärysjuonteet, nasolabiaalepoimut, huultenympäryksen alue, kaula, decoltee ja kädet. Kauniit kasvojen linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit vähentyvät. Ihosi on syväkosteutettu, hehkuva, täyteläinen ja napakamman tuntuinen. Kesto 60min. > Lue lisää.
210,00
Lisäalue, esim. kaula
+100,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

TÄYTTÄVÄ INFUZION VOLYMIZER

Täyteläistävä  tehokas laitekasvohoito, neulaton injektio.  Ei kipua, ei pistosjälkiä. Infuzion laitekasvohoidossa hyaluronihappo kuljetetaan syvälle ihoon ihohuokosten ja hikirauhasten kautta. Tässä hyödynnetään galvaanista iontoforeesivirtaa ja patentoitua keraamista hoitokärkeä. Saat näkyviä tuloksia 20 minutissa!  Täyteläistää ja liftaa sekä syväkosteuttaa ihoa. Infuzion Volymizer -hoidolla voidaan täyteläistää esimerkiksi huulia ja poskipäitä ja  hoitaa mm. kasvojen juonteet, silmänympärysten juonteet, nasolabiaalepoimut, huultenympäryksen juonteet. Kesto 60min. Suositellaan sarjahoitona, esimerkiksi 2 x Skin Boozter + 1 x Volymizer. Lue lisää. 
290,00
Lisäalue, esim. kaula
+140,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI


LÄMMIN KUNINGATARKASVOHOITO

Lämmin kuningatarkasvohoito on ylellinen ja hemmotteleva erikoishoito. Syvärentouttava kasvohoito yhdistää vaikuttavien aineiden runsauden ja kuumakivien hellivän lämmön. Hoitorituaaliin kuuluu pintapuhdistus, ihoanalyysi, uudistava kuorinta, ylellinen kasvo- ja decoltealueen kuumakivihieronta lämpöisillä laavakivillä ja siemenöljyllä, ravinteikas naamio, tehoseerumi ja hoidon viimeistelevä voide. Hoidon päätteeksi tarjoillaan kehon hyvinvointia edistävä tee. Hoidon kesto 60 min.
79,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Haluatko hemmotteluhetkeltäsi enemmän? Tutustu Hawaiian Queen spa-pakettiimme!

HUNAJAINEN KASVOHOITO

Hunajainen kasvohoito on mainio lahjaidea sen hemmotelevien ominaisuuksien johdosta. Kasvohoitoon sisältyy hellä kuorinta joka uudistaa ihoa. Kirkkautta ja kuulautta tuodaan elvyttävällä tehoseerumilla. Tämän jälkeen nautit kosteuttavasta hunaja-kaakaonaamiosta, joka herkullisen tuoksun lisäksi tehostaa seerumin imeytymistä ja tekee ihostasi ihanan pehmeän. Lopuksi intialainen kasvo- ja päähieronta tuovat syvän rentoutuksen josta nauttii koko keho. Kokonaisuuden viimeistelee kosteuttava voide. Kesto 45 min.
65,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Haluatko hemmotteluhetkeltäsi enemmän? Tutustu ihaniin spa-paketteihimme !


SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Silmänympärysiho on ohuin ihoalueemme ja siinä on myös vähemmän talirauhasia. Monista rasitteista johtuen (mm. aurinko, vuotavat silmät, ilmeikkyys, päätetyö) silmänympärysiho tarvitsee erityishoitoa. Silmänympäryshoito toteutetaan juuri tälle erityisalueelle suunnitelluilla ammattituotteilla. Tämä erikoishoito virkistää, kiinteyttää silmänympärysihoa, vähentää turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia sekä kosteuttaa. Hoito räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Voidaan yhdistää myös valitsemaasi kasvohoitoon. Opastamme sinua myös tämän erityisen ihoalueen turvalliseen hoitoon kotona. Kesto 30 min.
37,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

    


KASVOHOIDON LISÄPALVELUT

Voit aina valita kasvohoitoosi lisäpalveluita ja näin saada juuri toivomasi kokonaisuuden. Valitse esimerkiksi:
- Silmänympäryshoito 20,-
- Silmänympärysnaamio 10,-
- Dekoltee-hoito 25,-
- Ultraäänipuhdistus 20,-
- Timanttihionta 20,-
- Lymfa (laitehoito) 20,-
- Hedelmähappokuorinta 15,-
- Tehoseerumi 10,-
- Ripsien ja kulmien kestovärjäys 20,-
- Kulmien muotoilu ja värjäys 15,-
- Käsihieronta 20,-
- Päähieronta 15,-

>AJANVARAUS

KULMIEN JA RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS

Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa arkea ja tuo vaalea ripset luonnollisesti esiin myös ilman meikkiä. Kauniisti muotoillut kulmat avaavat katsetta ja ovat tärkeä osa kasvoja. Kestovärjäys voidaan myös yhdistää kasvohoitoon tai ripsien kestotaivutukseen, jolloin hinta on edullisempi.
37,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
HOITOLAMME SIJAITSEE LÄHELLÄ KAHDEN MOOTTORITIEN RISTEÄMÄÄ.
MAKSUTON PYSÄKÖINTI HOITOLAN EDESSÄ JA TIEN TOISELLA PUOLELLA.
facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA - PE 11 - 20
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy