NICESTYLE & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.

KASVOHOIDOT


KIRKASTAVA KASVOHOITO

Kirkastava syväkosteuttava kasvohoito on ihanteellinen kosteusköyhälle, elottomalle ja harmaalle iholle. Hoito elvyttää palauttaen ihosi tasapainon. Kirkastavaan kasvohoitoon sisältyy pintapuhdistus, kirkastava kuorinta, kulmien siistiminen, virkistävä kasvohieronta, kosteuttava naamio sekä hoidon viimeistelevä sävyttävä päivävoide. Voidaan räätälöidä myös couperosa iholle. Kesto 50 min.
59,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

HEDELMÄHAPPO (AHA) KASVOHOITO

AHA-hedelmähappohoito edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Elastiini- ja kollageenisäikeet saavat vahvistusta ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin. Hedelmähappohoito tasoittaa juonteita ja ihon värieroja. Myös ihon kyky sitoa kosteutta paranee. Iho tuntuu pehmeältä ja elinvoimaiselta. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, AHA-hapotus, rentouttava decoltehieronta, rauhoittava naamio ja huolellisesti valitttu loppuvoide. Tuotesarja kotimainen Anumati Naturals.  Kesto 50 min.
67,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

BHA-HAPPO KASVOHOITO

Uudistava BHA-happo kasvohoito on tehokas apu epäpuhtaan ja elottoman ihon hoitoon. Hoito avaa tukoksia ja auttaa tehoaineita imeytymään ihoosi paremmin. Ihosta tulee pehmeä ja kirkas. Soveltuu erityisen hyvin epäpuhtaalle, tukkoiselle, paksulle, suurihuokoiselle ja aknearpiselle iholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, BHA-hapotus, tehoseerumi, decoltehieronta, rauhoittava naamio sekä ihosi tarpeita vastaava loppuvoide. Tuotesarja kotimainen Anumati Naturals. Kesto 50min.
75,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

TIMANTTIHIONTA KASVOHOITO

Timanttihionta-kasvohoito kirkastaa, uudistaa ja tasoittaa ihoa. Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukoa tehokkaasti. Alipaineen voimakkuutta säätämällä hoito räätälöidään ihanteelliseksi juuri sinun ihollesi. Hoito on myös hyvä mustapäiden poistaja ja sopii aknearpien sekä laajentuneiden ihohuokosten hoitoon. Hoitokokonaisuuteen sisältyy alkupuhdistus, timanttihionta, kostetuttava naamio sekä heleyttävä hoitovoide.  Parhaimman hyödyn saat 4 kerran sarjahoitona joissa hoitoväli on noin viikko. Kesto 50 min.
67,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

NUOREN IHON KASVOHOITO

Nuoren ihon kasvohoito on suunniteltu nuorelle iholle (n. 12-18v.) ja sen kohtaamiin haasteisiin. Tämä kasvohoito soveltuu erittäin hyvin niin herkälle, kuivalle, rasvaiselle kuin sekaihollekin. Hoidossa huomioidaan jokaisen ihon yksilölliset tarpeet. Saat myös neuvoja oman ihosi hoitoon kotona. Kasvohoitoon sisältyy pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, kasvohieronta, ihon tarpeita vastaava naamio, hoidon viimeistelevä voide. Hoidon kesto 60 min.
57,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

IHON ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänivärähtelyyn perustuva hellävarainen ihonpuhdistus. Hoito kuorii ja syväpuhdistaa jättäen ihosi kirkkaaksi ja eloisaksi. Tehoaa myös pigmenttimuutoksiin ja arpien hoitoon. Suositellaan sarjahoitona, jolloin hoito on myös edullisempi. Ihon ultraäänipuhdistukseen sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kirkastava kuorinta, ultraääni-puhdistus, mekaaninen puhdistus, rauhoittava naamio sekä hoidon viimeistelevä voide. Kesto 60min.
69,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI


ULTRAÄÄNIKIINTEYTYS

Kiinteyttävä ultraäänihoito joka toimii tehokkaana juonteiden tasoittajana. Ultraäänen tehokkuus perustuu värähtelyn aikaansaamaan mikrohierontaan. Solutoiminnaan tehostuessa ihosolujen uusiutuminen tehostuu ja kimmoisuuttaan menettänyt iho napakoituu. Maksimaalisen tehon saamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Ultraäänikiinteytykseen kuuluu alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, ultraäänikiinteytys, tehoseerumi, kosteuttava naamio sekä hoitovoide. 60min.
70,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

LIFTAAVA SILICIUM HOITO

Liftaava Silicium kasvohoito tuo heti näkyviä tuloksia. Hoidossa hyödynnetään sekä merellisiä Hyaluronihappo molekyylejä että aktiiviaine Siliciumia. Ihoa stimuloivat aktiiviaineet ja DERMASTIM hieronta kohottavat juonteiden pohjaa. Kaksoisnaamio pureutuu ongelma-kohtiin; Hyaluroni-naamio häivyttää ja täyttää juonteet kasvojen yläosassa, ja Cryo-Sculpting kipsinaamio liftaa tehokkaasti kasvojen alaosaa ja kaulaa. Hoitokokonaisuuteen sisältyy merellinen tervehdys, alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, energisoiva Marine Mist, aktiiviaineiden imeytys ja napakoittava hieronta, Hyaluroni-naamio, kipsinaamio, käsihieronta, silmänympärysihon kosteutus ja kiinteyttävä loppuvoide. Kesto 90min.
105,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

LÄMMIN KUNINGATARKASVOHOITO

Lämmin kuningatarkasvohoito on ylellinen ja hemmotteleva erikoishoito. Syvärentouttava kasvohoito yhdistää vaikuttavien aineiden runsauden ja kuumakivien hellivän lämmön. Hoitorituaaliin kuuluu pintapuhdistus, ihoanalyysi, uudistava kuorinta, kulmien muotoilu, ylellinen kasvo- ja decoltealueen kuumakivihieronta lämpöisillä laavakivillä ja siemenöljyllä, ravinteikas naamio, tehoseerumi ja hoidon viimeistelevä voide. Hoidon päätteeksi tarjoillaan kehon hyvinvointia edistävä tee.  Valitse hoidon kesto 60 min tai 75 min jolloin hoitoon yhdistetään päähieronta.
69,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

SUKLAINEN KASVOHOITO

Suklainen kasvohoito on mainio lahjaidea sen hemmotelevien ominaisuuksien johdosta. Kasvohoitoon sisältyy hellä kuorinta joka uudistaa ihoa. Kirkkautta ja kuulautta tuodaan elvyttävällä tehoseerumilla. Tämän jälkeen nautit kosteuttavasta suklaanaamiosta, joka herkullisen tuoksun lisäksi tehostaa seerumin imeytymistä ja tekee ihostasi ihanan pehmeän. Lopuksi intialainen kasvo- ja päähieronta tuovat syvän rentoutuksen josta nauttii koko keho. Kokonaisuuden viimeistelee kosteuttava voide. Kesto 60 min.
65,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTISILMÄNYMPÄRYSHOITO

Silmänympärysiho on ohuin ihoalueemme ja siinä on myös vähemmän talirauhasia. Monista rasitteista johtuen (mm. aurinko, vuotavat silmät, ilmeikkyys, päätetyö) silmänympärysiho tarvitsee erityishoitoa. Silmänympäryshoito toteutetaan juuri tälle erityisalueelle suunnitelluilla ammattituotteilla. Tämä erikoishoito virkistää, kiinteyttää silmänympärysihoa, vähentää turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia sekä kosteuttaa. Hoito räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kesto 30 min.
37,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

KASVOHOIDON LISÄPALVELUT

Voit aina valita kasvohoitoosi lisäpalveluita ja näin saada juuri toivomasi kokonaisuuden. Valitse esimerkiksi:
- Silmänympäryshoito
- Silmänympärysnaamio
- Dekoltee-hoito
- Ultraäänipuhdistus
- Timanttihionta
- Happokuorinta
- Tehoseerumi
- Ripsien ja kulmien kestovärjäys
- Kulmien muotoilu
- Käsihieronta
- Päähieronta
>AJANVARAUS

KULMIEN JA RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS

Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa arkea ja tuo vaalea ripset luonnollisesti esiin myös ilman meikkiä. Kauniisti muotoillut kulmat avaavat katsetta ja ovat tärkeä osa kasvoja.
35,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
HOITOLAMME SIJAITSEE LÄHELLÄ KAHDEN MOOTTORITIEN RISTEÄMÄÄ.
MAKSUTON PYSÄKÖINTI HOITOLAN EDESSÄ JA TIEN TOISELLA PUOLELLA.
facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA - PE 11 - 20
LA 9 - 16
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy