NICESTYLE & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.

RYHMILLE


5 PISTEEN SPA-PARTY!

Yllätä sinulle tärkeä ihminen tai lähde nauttimaan spa-partysta yhdessä ystävien kanssa! 5 pisteen spa-party tuo pientä luxusta ja on omiaan esimerkiksi polttareihin. Mistä siis on kyse? Lahjakortille ostetaan haluttu määrä pisteitä. Lahjansaaja saa spa-menun jossa jokainen palvelu on pisteytetty. Hän voi valita menusta haluamansa palvelut käytettävissä olevien pisteiden mukaan ja koota mieleisensä spa-elämyksen!
>KATSO SPA-MENU >KYSY LISÄÄ

PIENI TYYLIKOULU

Pieni Tyylikoulu on mielenkiintoinen ja virkistävä tyylituokio. Suosittu tyky-päivän ohjelmanumero jossa stylisti kuljettaa tyylin ja pukeutumisen maailmaan. Aiheena mm. värit, vartalotyypit, meikkausvinkit jne. Ryhmän koosta riippuen palveluun on mahdollista yhdistää hauska värituokio tai henkilökohtainen pukeutumisneuvonta jokaiselle. Myös isommille ryhmille luentotyyppisenä kokonaisuutena. Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.
>TARJOUSPYYNTÖ

STAILAUS RYHMILLE

Stailaus on suosittu tykypäivän ohjelmanumero. Ryhmille toteutettaessa sisältö räätälöidään käytettävissä olevan ajan, ryhmän koon ja budjetin mukaan. Ryhmälle toteutettava stailaus voi sisältää mm. vartalotyypin kartoituksen kirjallisine ohjeineen, tyylipersoonan määrityksen tai meikausvinkit. Siihen voidaan myös yhdistää värien käyttöön ja oman värimaailman kartoitukseen liittyviä asioita. Katso lisää kohdasta "Väri-ilta ryhmille".
>TARJOUSPYYNTÖ

VÄRIANALYYSI RYHMILLE

Värianalyysi voidaan toteuttaa myös ryhmille kunhan käytettävissä on riittävästi aikaa. Värianalyysin seuraaminen on erittäin mielenkiintoista joten aika kuluu nopeasti omaa vuoroa odottaessa.
>LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ  

Värituokio ryhmille

Kevyt värituokio jossa vertaillaan eri värien vaikutuksia iholle ja tutustutaan värivuodenaikoihin, väreihin ja niiden yhdistelemiseen asuissa. Värituokio ei ole värianalyysi. >LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

MEIKKIBILEET

Ystävät + Huvi + Hyöty
Kerää ystäväsi koolle ja aloittakaa ihana ilta kauneuden merkeissä. Nicestylen ammattilaiset loihtivat jokaiselle oman meikkilookin ja  antavat henkilökohtaisia meikkivinkkejä. Tulkaa keräämään meikki-ideat taskuunne! Vähintään 4 hengen ryhmille.
>TARJOUSPYYNTÖ  

SUUNNITTELE OMA KOKONAISUUS

Vietä tykypäivää, polttareita tai hemmotteluhetkeä ystävien kanssa. Kootkaa teille mieluisimmat palvelut ja pyytäkää tarjous. Tai asettakaa budjetti ja loihdimme teille hemmottelua koko rahalla.
>TARJOUSPYYNTÖ  

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
HOITOLAMME SIJAITSEE LÄHELLÄ KAHDEN MOOTTORITIEN RISTEÄMÄÄ.
MAKSUTON PYSÄKÖINTI HOITOLAN EDESSÄ JA TIEN TOISELLA PUOLELLA.
facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA - PE 11 - 20
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy